En mystisk häxknut en slags vril på träd.


 

Titta på bilden! Jag har ritat en pil på mitten av fotot. Har sett den här ”häxknuten” ett tag och nu så tog jag ett foto av den. Blev förvånad då jag såg att det ser ut som en knotig hand som håller på utväxten av trädet. Det är mycket starka andliga energier i det här området. Lite av en magisk och förtrollande plats. Här har det säkert varit olika häx sammankomster för länge sedan. Det är precis en sådan speciell plats där det är starka energier som vibrerar i luften för de som är mottagliga.


Häxknuten sågs förr som ett beskydd mot svart magi och mörka energier.


Det är verkligen fascinerande hur påverkade vi blir av vår moder natur. Personligen så tycker jag att det är spännande med allt som vi inte riktigt kan ta på och förklara. Just det här med energier som kan kännas så annorlunda på vissa platser. Ibland kan de kännas obehagliga och nästa stund lugna och harmoniskt. Min känsla är att när det känns obehagligt så är det något som har hänt där tidigare. Just på den platsen, klockslaget och dagen fast från ett annat århundrade.


Nu är vi i en helt magisk och grönskande och blommande tid som är helt fascinerande. Så ut och njut av naturen och samla energi och kraft. Kanske upplever du något helt magiskt på din vandring. Stanna upp och ta in naturens krafter. Det är magiskt och förtrollande.


All lycka till er!

Nettan spådam


Inga kommentarer:

Använder Blogger.