Kärleksmagi

17:25

Jag har alltid varit facinerad av och utövat vit magi i olika former och alltid blivit lika förundrat av resultaten. Magiska och helande ritualer kan man göra för alla delar av livet men den jag ska fokusera på i det här inlägget handlar om kärleken och hur du med enkla knep kan göra en egen ritual för att träffa precis rätt partner för dig att dela ditt liv med, för att finna den stora kärleken, en soulmate.


Detta är en mycket stark besvärjelse, var dock försiktig och frestas inte att använda denna besvärjelse på på en tidigare kärlek, som för stunden kanske är lyckligare med att göra annat än att vara med dig.


Om du manipulerar människor eller händelser, oavsett om du gör det med eller utan magins hjälp, kommer du förr eller senare ångra det och resultatet blir ändå aldrig varaktigt och slår tillslut tillbaka på dig själv. Att betvinga en annan person att älska dig faller under kategorin svart magi, något jag starkt avråder ifrån att ge sig in på.


Till denna magi ska du använda röd jaspis: kärlekens och lidelsens sten. Tänd ett rött ljus.

Skriv ner denna urgamla besvärjelse på ett finare brevpapper med en (helst) gåspenna.

"Om tre dagar och tre nätter –

kom till mig vid denna tid

Älskade. Kom när jag kallar."


Håll stenen så att ljuset från lågorna glimmar i stenen och värmer dess väsen. Läs besvärjelsen högt medan du koncentrerar hela din uppmärksamhet på de ord du uttalar. När du gjort detta, lägger du besvärjelsen i ditt magiska skrin tillsammans med ädelstenen och låter dem ligga kvar där ostört ett månvarv. När månen åter är i samma fas kommer en älskare att ha dykt upp i ditt liv.

En annan magisk ritual gör dig helt oemotståndlig för en kväll. En perfekt ritual att utföra i badet om du ska gå på fest och roa dig eftersom den dels får dig att känna dig oemotståndligt vacker och dels väcker åtrå hos de potentiella partners du möter under kvällen.


Du behöver ett badkar och röda levande ljus som du ställer på badkarskanten eller på ett litet bord brevid.


Fyll badkaret med vatten och häll i en handfull med torkad trollhassel. Kryp ner i badet och uttala följande ord.


"Ge min hud klarhet

Ge mina ögon glans

Ge mitt hår skönhet

Denna kväll ska tillhöra mig"


Ligg i vattnet och känn hur magin påverkar dig. Se dig själv som en gudinna i situationen du förbereder dig för. Tänk på de kläder du ska ha på dig, hur du ska tala och röra dig och se hur du fullständigt äger med din inre och yttre skönhet under kvällen.


Denna ritual är oerhört stark så var beredd på att också få avvisa oönskade beundrare.


Lycka till!

Inga kommentarer:

Använder Blogger.