Vad är en Guide?

 

Öppna nyhetsbrevet i din webbläsare här.

 

Jag är nyfiken på vad guider är och frågar Spådam Catherine om hennes erfarenheter.
Vet du vem din guide är?
"Min närmsta guide ser jag som en man, men har en kvinna med som kommer ibland när det behövs. Det är de som jag har kontakt med så länge jag kan minnas. Förut förstod jag inte att de var mina guider. Jag var i en tung period första gången jag fick nära kontakt, då bara kom han och jag såg honom. Han sträckte ut en hand och hjälpte mig upp på banan igen. 
Nu har vi jättestark kontakt och det blir en trygghet att ha någon man får svar snabbt av."
Vad är en guide?
" En guide är något vi alla har. Vi alla får stöttning och vägledning genom livet, men om man inte har stark kommunikation, så uppfattar man inte var man får informationen ifrån. 
Man kan ha flera som kommer fram till en i olika situationer.  
Jag upplever, att vi har en som närmast daglig vägledning, men om det är något svårare så kan andra komma in och hjälpa, som kan mer om den situationen.
Man kan även byta guide genom livet."
Hur får man kontakt med sin guide?
"Om man vill träna upp kontakten, kan man börja meditera. När man känner sig helt avslappnad kan man be guiden komma närmare. Man brukar känna fysiskt när de är nära, men om du tycker det känns obehagligt när den är för nära, då är det bara be den backa igen."
Hur upptäcker man en guide?
Första tecknet på nära kommunikation är, att det kan kännas som spindelnät någonstans i ansiktet, eller som att man stryker med en fjäder. 
Rysningar, kyla, värme eller stickningar kan också vara tecken på att guiden är nära. Mitt första tecken var just ”spindelnät”. Men kom i håg vi kan uppleva det olika, om du försöker få kontakt och fått något tecken och tvekar på om det är guiden så är det antagligen den så börja ställ frågor."
Man kan ha feminin och maskulin guide, när man känner man har kontakt kan man fråga vad hen heter eller något annat man funderar på om guiden, sen är det bara att fortsätta ställa frågor. 
Guiden kan vara någon som du känt eller någon helt främmande. Den är här för stötta och vägleda dig igenom livet." 
Har ni närakontakt?
"Jag har kontakt flera gånger om dagen, och rysningar som bekräftelse på det jag tänker är rätt. 
Vi kan alla få stark kommunikation. Det gäller att hitta lugnet, och att våga lita på det som kommer till dig efter du ställt en fråga. Svaren kan komma på olika sätt, såsom bilder, inre röst osv. 
 Om du försöker få kontakt, men inget kommer till dig, kan det vara så du har låst dig. Alltså att du vill för mycket eller inte kan slappna av helt. Avsluta då och prova en annan gång. Det gäller att vara helt avslappnad, neutral och bara låta det komma till dig. 
När du fått kontakt så kommer det bli tydligare kommunikation, ju oftare du tar kontakt."

"Jag önskar dig all lycka och kom ihåg att ha tillit till det som kommer först innan tankar kommer in och stör" säger Catherine och skickar med en stor kram.

Vill du prata med Catherine så når du henne här.


Månadens stjärntecken 20 April till 20 Maj
Vi är nu i Oxens stjärntecken.
Egenskaper: Envis, beskyddande, lojal, tålmodig, uthållig, stabil, praktisk, realistisk
Element: Jord
Läs mer om Oxens stjärntecken eller om just ditt stjärntecken.


Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra duktiga rådgivare:

Spådam Irina
Spådam Irina
Irina är en av våra senaste spådamer och hon är mycket medial. När du ringer Irina så sitter hon bland sina kristaller och tända ljus och har kontakt med sina egna guider och kraftdjur som levererar budskap. Hon kan använda tarotkort och pendel, men hon arbetar främst utan verktyg. Hennes styrkor är att hon är klart seende och klart vetande. Spådam Irina tar kontakt med dina nära och kära om de kommer spontant. Irina är certifierad tarotläggare och änglakommunikatör. Hon spår bl.a. om relationer och ekonomi.
Irina- 302
Spådam Pamela
Spådam Pamela
Detta är vårt senaste tillskott bland alla våra duktiga rådgivare. Pamela har arbetat med tarot i 40 år och är mycket erfaren. Hon är även utbildad drömpedagog och symbolpedagog. Så har du drömmar du vill få förklaring på så ring henne. Hon arbetar med alla sina sinnen och känner in dina känslor i sin kropp. Hon är ett medium som gärna tar kontakt med nära och kära, som vill nå dig från andra sidan. Hon letar gärna efter bortsprungna djur. Pamela har snabbt blivit mycket populär och bästa sättet att nå henne är att boka en tid.
Pamela - 303
Spådam Jasmina
Spådam Jasmina 
Spådam Jasmina ser i dåtid, nutid och framtid, och hon ser alla guider och anhöriga som finns runt dig. När du ringer Jasmina är det bra om du är villig att öppna dig för andevärlden, för då får hennes guider en lättare kontakt med dina guider. Hon vill gärna veta hur du ser ut med hårfärg och ögonfärg samt hur den du frågar om ser ut. Hon vägleder dig med en lugn och helande röst. Hon kommer från en släkt av klart seende kvinnor och den mediala världen är en del av vardagen. Hon är klart seende, klart hörande och inkännande.
Jasmina - 182

Inga kommentarer:

Använder Blogger.