Spådam.se på Harmoniexpo mässan

 

Spådam.se

 

Besök oss på Harmoniexpo!
Den kommande helgen, den 26-27 mars, kommer vi att finnas i Solna på Harmoniexpo. Håll utkik efter spådamerna i lila jackor. Vi önskar alla välkomna till vår monter i AB hallen, på rad 16. Vi står vid nödutgångarna på hallens gavel. Våra mässvärdinnor kommer att hjälpa till med alla frågor du kan tänkas ha, och nya kunder får ringa gratis till linjen för att prova på.

Så ta med alla dina vänner, så får vi visa hur man gör. För stamkunder finns en liten överraskning! Berätta för Siri att du är stammis!
Vi har laddat upp med massor av "give-aways", så ta med det du behöver från vårt presentbord!
Så långt lagret räcker, så delar vi ut en miljökasse, som kan vara bra att bära under mässan, när man samlar på sig saker.
Vi har även öppet för att registrera sig som fakturakund.
Spådamerna som finns på mässan är SiriSofieTessan och Ronja.

Vill ni se bilder från tidigare mässor så finns de på vårt Instagram.


Månadens stjärntecken:

Väduren: 21 mars till 19 april
Varm, entusiastisk, social, känslosam, stressad, impulsstyrd, aggressiv
Element: Eld
Läs mer om Väduren eller om just ditt stjärntecken.


Vi nyanställer!
Vi söker dig som har:
  • Tid (48h i månaden eller mer)
  • Arbetsmoral
  • Ödmjukhet
  • Medial kunskap
  • Livserfarenhet
  • Datavana
  • Social kompetens
  • Goda kunskaper i svenska språket
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Här presenterar vi våra värdinnor på Harmoniexpo:
Siri är mässansvarig och hon hälsar välkommen fram. Hon har svar på det mesta. Hon håller koll på telefonerna, registreringar, försäljningar och gratiskoder. Hon är mest vid sin dator och informerar i mån av tid.
Spådam Tessan
Spådam Tessan
Tessan är en mild och mjuk kvinna som alltid möter dig med ett leende, Hon kommer att visa dig alla presenter vi har att ge bort från vår monter. Hon kommer även att se till att telefonerna är desinficerade mellan kunderna.
Som spådam jobbar Tessan med sin starka intuition och med hjälp av änglarna.
Tessan - 255
Spådam Ronja
Spådam Ronja
Ronja är ett energiknippe som kommer att informera dig på sin sjungande norrländska. Hon kommer att berätta hur enkelt det är att ringa en spådam på vår linje. Hon kommer även att förklara hur man enkelt bokar en spådam.
Som spådam är Ronja en intuitiv coach som läser energier.
Ronja - 309
Spådam Sofie
Spådam Sofie
Sofie är en varm och go kvinna som kommer att finnas nära datorn och hoppa in vid registreringen av gratiskoder vid behov. Övrig tid så delar hon ut gåvor och informerar. Sofie ett kanaliserande medium som har alla svaren direkt. Hon är klart hörande och inkännande och arbetar utan verktyg.
Sofie - 236


Inga kommentarer:

Använder Blogger.