Andligheten gör dig unikAtt vara sig själv är grundpelaren för att växa i sin andlighet. Att kommunicera med andevärlden är något annat än detta. 

Att vara sig själv ger en fin aura och utstrålning kring dig - man behöver inte vara bättre än någon annan. Det är i själva verket så att man vågar se sina skuggsidor och inte blunda för dem. Att erkänna sina fel och brister och se sin litenhet inför något större. Om någon säger att jag har fel är det bra att direkt ignorera tanken? Om jag pekar på andras felsteg så är det därför att jag glömde bort mina egna felsteg? Det kan väl vara så att andra speglar oss, och vi reagerar på grund av våra egna rädslor vilka vi försöker bortse om och om igen, men vilka finns kvar på väntelistan för att vi skulle titta lite närmare på dem och omvandla denna negativa energi till något positivt. När vi vågar möta våra skuggsidor så blir vi tvungna att se allt vi har försökt gömma undan där vi egentligen var bara rädda för vårt inre. Det är en väg till helheten. Att se inåt istället än utåt. En människa som är hel blir vacker och oskuld via att röra både jord och vatten, det metvetna och undermedvetna. 

Du kan ha sett mycket av världen men om du har sett allt utan att blicka inåt så kan du ha missat något viktigt. Intensivitet är inte alltid en bra räddare. Vi kan behöva använda stillhet och mottaglighet för att upptäcka. De insikter av den intensiva energin behöver man förenas inom sig med. En person som mediterar har en avsikt att bygga upp sin inre själv och blir hel. Att låta sig gå från mängden gör en fri att inte låta andras energi och deras livsväg påverka. En resa inåt är inte bara att lära känna sig själv, det är också att lära känna världen utanför. 

En som känner sig fattig i det andliga behöver bara att börja fokusera inåt. Vi spådamer finns här för att ge stöd precis i detta område för ditt allra högsta bästa.Inga kommentarer:

Använder Blogger.