Energierfarenheter, del 2!

💜💜💜💜Energierfarenheter, del 2!


 đŸ’œđŸ’œđŸ’œđŸ’œ

Hur tar vi hand om vi vÄr egen energi?


”Att veta hur andra mĂ€nniskor beter sig krĂ€ver intelligens, men att kĂ€nna sig sjĂ€lv krĂ€ver visdom. Att styra andra mĂ€nniskor krĂ€ver styrka, men att styra sitt eget liv krĂ€ver sann kraft!”

Du Àr mÀktigare och starkare Àn vad du tror att du Àr, sÄ innerlig Àlskad, tro inget annat, tro pÄ dig sjÀlv. Detta Àmne berör mÄnga, fler Àn vi vet. Vi lÀgger ut kraften pÄ andra utan att veta hur det kan förÀndras eller att det ens gör det.

Först och frÀmst, ta det lugnt, andas rÀtt och Àta/dricka sunt och framförallt njuta av det. Och att ta det i sin egen takt, inget kan skyndas pÄ, ett steg i taget allt ska synkroniseras.
Lösning pÄ problem, har du nÄgra problem finns det lösningar, har du fler problem finns Ànnu fler lösningar. Visst Àr det magiskt?

Det finns mÄnga olika sÀtt att bevara vÄr egen energi. TvÄ enkla sÀtt Àr att visualisera en ljusenergibubbla runt sig eller att linda ett silvernÀt runt sin kropp, alla sÀtt Àr bra. Hitta din egen grej till detta, anvÀnd fantasin. Testa vettja.

Du ska inte stÀnga ner dig utan du ska vara öppen för universum. Vi har alla denna kontakt med universum, en del kallar det gÄva eller en förmÄga men jag ser det som nÄgot helt naturligt, en koppling vi alla har lÀnkar till.

En del Àr inte alls medveten om att denna koppling finns för oss alla. NÀr vi blir medvetna om det kan kopplingen förstÀrkas och utvecklas för vÄrt högsta bÀsta, som leder till allas högsta bÀsta.
Vi fÄr dÄ mer kontakt med vÄra inre förmÄgor som vi har med oss, som hjÀlper oss sjÀlva och andra pÄ vÄr livsvÀg.

Du stÀnger helt enkelt ute andras energier som inte gynnar dig. Energierna filtreras liksom pÄ ett gott sÀtt. Vi blir automatiskt medvetna om detta, efter att vi har gÄtt igenom olika hÀndelser som vi har lÀrt oss nÄgot utav.

Meningen med att kĂ€nna in omedvetet, verkar vara ett sĂ€tt som ligger i vĂ„r livsplan, dĂ€r vi ska pĂ„ nĂ„got sĂ€tt ”utsĂ€tta” oss för att fĂ„ pĂ„minnelse om vad vi behöver lĂ€ra oss, det fĂ„r vi frĂ„n vĂ„ra medmĂ€nniskor.

Ingen som helst nytta med att gÄ hÀr pÄ jorden om vi var i ett himmelrike utan minsta motstÄnd. Fast vi kommer dit en dag Àven hÀr pÄ jorden, dÀr allt blir lÀttare som i ett himmelrike, det finns redan inom oss.

MotstÄnd kÀnns alltid jobbigt och pÄfrestande, men sÄ himmelskt utvecklande. PÄ vÄr resa lÀr vi oss det vi ville lÀra oss hÀr, att höja vÄrt medvetande och frekvenser pÄ jorden.
MotstÄnd kan vi kalla det. Jag vill kalla det mer som att vi fÄr trÀna pÄ att stÄ stÄtligt mot nÄgot och bemöta det med vÄr medvetenhet. DÄ kan vi ta emot det Àn mer och granskar oss sjÀlva pÄ djupet. Vilken inveckling mot en stor utveckling, tjohej vad bra.

GÄr vi ifrÄn vÄr livsplan, eller smiter undan den sÄ att sÀga, ligger det kvar tills nÀsta liv, det blir karma av det. Vi lever liv efter liv tills vi lÀrt oss det som vi skrivit in i vÄr livsplan. SÄ gör jobbet nu med dig sjÀlv.

Bli medveten om dig sjÀlv vad du behöver ta in och vad du behöver slÀppa taget om. Ditt kall kommer automatiskt efter olika hÀndelser i livet, livet Àr inte alltid lÀtt, men du kan göra det enklare tillsammans med dina medmÀnniskor. Att vÄga ta hjÀlp, jÀtteviktigt, du Àr inte ensam.

Det finns mycket rÀdslor som stoppar oss hÀr. Att

hantera rÀdslor kan vi prata mer om vid ett annat tillfÀlle.
Tips, försök att leva i villkorslös kÀrlek.

Vi kommer ifrÄn ett intelligent universum och vi Àr kopplade till det. Vi blir mer och mer medvetna pÄ denna jord. Tillsamman hjÀlps vi Ät, vi sitter ju till syvende och sist i samma bÄt.

NÀr vi Äkt en bit pÄ havet, kan vi leva som i ett himmelrike, Àven hÀr pÄ jorden. Det finns redan inom oss som sagt.

Detta Ă€r min sanning, du kan ha din sanning om detta, dĂ„ ska du tro pĂ„ din sanning, vi kan dela sanning, men aldrig ha exakt samma sanning. Även vĂ„r egen sanning kan förĂ€ndras och det Ă€r som det ska, för vi blir Ă€nnu mera medvetna och utvecklas Ă€n mer.


”Efter varje motgĂ„ng, sĂ„ kommer det alltid en Ă€nnu större framgĂ„ng”


Psst... LÀs gÀrna fortsÀttningen

För att komma till "Energierfarenheter, del 3" klicka pÄ texten, sÄ kommer du dit.


Livsljuskram 💜
Annika - 226

Inga kommentarer:

AnvÀnder Blogger.