Energierfarenheter, del 2!

💜💜💜💜Energierfarenheter, del 2!


 💜💜💜💜

Hur tar vi hand om vi vår egen energi?


”Att veta hur andra människor beter sig kräver intelligens, men att känna sig själv kräver visdom. Att styra andra människor kräver styrka, men att styra sitt eget liv kräver sann kraft!”

Du är mäktigare och starkare än vad du tror att du är, så innerlig älskad, tro inget annat, tro på dig själv. Detta ämne berör många, fler än vi vet. Vi lägger ut kraften på andra utan att veta hur det kan förändras eller att det ens gör det.

Först och främst, ta det lugnt, andas rätt och äta/dricka sunt och framförallt njuta av det. Och att ta det i sin egen takt, inget kan skyndas på, ett steg i taget allt ska synkroniseras.
Lösning på problem, har du några problem finns det lösningar, har du fler problem finns ännu fler lösningar. Visst är det magiskt?

Det finns många olika sätt att bevara vår egen energi. Två enkla sätt är att visualisera en ljusenergibubbla runt sig eller att linda ett silvernät runt sin kropp, alla sätt är bra. Hitta din egen grej till detta, använd fantasin. Testa vettja.

Du ska inte stänga ner dig utan du ska vara öppen för universum. Vi har alla denna kontakt med universum, en del kallar det gåva eller en förmåga men jag ser det som något helt naturligt, en koppling vi alla har länkar till.

En del är inte alls medveten om att denna koppling finns för oss alla. När vi blir medvetna om det kan kopplingen förstärkas och utvecklas för vårt högsta bästa, som leder till allas högsta bästa.
Vi får då mer kontakt med våra inre förmågor som vi har med oss, som hjälper oss själva och andra på vår livsväg.

Du stänger helt enkelt ute andras energier som inte gynnar dig. Energierna filtreras liksom på ett gott sätt. Vi blir automatiskt medvetna om detta, efter att vi har gått igenom olika händelser som vi har lärt oss något utav.

Meningen med att känna in omedvetet, verkar vara ett sätt som ligger i vår livsplan, där vi ska på något sätt ”utsätta” oss för att få påminnelse om vad vi behöver lära oss, det får vi från våra medmänniskor.

Ingen som helst nytta med att gå här på jorden om vi var i ett himmelrike utan minsta motstånd. Fast vi kommer dit en dag även här på jorden, där allt blir lättare som i ett himmelrike, det finns redan inom oss.

Motstånd känns alltid jobbigt och påfrestande, men så himmelskt utvecklande. På vår resa lär vi oss det vi ville lära oss här, att höja vårt medvetande och frekvenser på jorden.
Motstånd kan vi kalla det. Jag vill kalla det mer som att vi får träna på att stå ståtligt mot något och bemöta det med vår medvetenhet. Då kan vi ta emot det än mer och granskar oss själva på djupet. Vilken inveckling mot en stor utveckling, tjohej vad bra.

Går vi ifrån vår livsplan, eller smiter undan den så att säga, ligger det kvar tills nästa liv, det blir karma av det. Vi lever liv efter liv tills vi lärt oss det som vi skrivit in i vår livsplan. Så gör jobbet nu med dig själv.

Bli medveten om dig själv vad du behöver ta in och vad du behöver släppa taget om. Ditt kall kommer automatiskt efter olika händelser i livet, livet är inte alltid lätt, men du kan göra det enklare tillsammans med dina medmänniskor. Att våga ta hjälp, jätteviktigt, du är inte ensam.

Det finns mycket rädslor som stoppar oss här. Att

hantera rädslor kan vi prata mer om vid ett annat tillfälle.
Tips, försök att leva i villkorslös kärlek.

Vi kommer ifrån ett intelligent universum och vi är kopplade till det. Vi blir mer och mer medvetna på denna jord. Tillsamman hjälps vi åt, vi sitter ju till syvende och sist i samma båt.

När vi åkt en bit på havet, kan vi leva som i ett himmelrike, även här på jorden. Det finns redan inom oss som sagt.

Detta är min sanning, du kan ha din sanning om detta, då ska du tro på din sanning, vi kan dela sanning, men aldrig ha exakt samma sanning. Även vår egen sanning kan förändras och det är som det ska, för vi blir ännu mera medvetna och utvecklas än mer.


”Efter varje motgång, så kommer det alltid en ännu större framgång”


Psst... Läs gärna fortsättningen

För att komma till "Energierfarenheter, del 3" klicka på texten, så kommer du dit.


Livsljuskram 💜
Annika - 226

Inga kommentarer:

Använder Blogger.