Så får du ut mer av ditt samtal med oss
Så får du ut mer av ditt samtal!

Vi vill underlätta för dig att ta del av andlig rådgivning och delar gärna med oss av tips på hur du kan få ut mer av dina samtal med oss!

 • Förbered frågor 
  Genom att du förbereder frågor till oss närmar vi oss kärnproblemet mycket snabbare.
   
 • Guida Spådamen
  Alla Spådamer arbetar olika. En del Spådamer sitter tysta för att få in rätt energier, en del blandar kort och några ber om hjälp av sina guider. Om Spådamen vill ha stödupplysningar så svara så ärligt som möjligt på alla frågor. Ha en dialog med Spådamen och tala om när hon är på rätt spår eller om hon är på fel spår. På så sätt närmar ni er lättare det du vill tala om.
   
 • Tarotläggning
  Många samtal börjar med att den som ringer ber om en tarotläggning. Det hjälper oss att få in energier om dig samt förstå händelser kring dig samt hur du påverkas av händelser i ditt förflutna. Tarotkorten hjälper också oss att se hur du kan påverka din framtid. Korten ger råd och bekräftar vår egen inre visdom. Det är ett utmärkt sätt att skaffa dig en överblick över hur nära du är att nå dina mål, och vad du behöver göra för att uppfylla dina djupaste önskningar!
   
 • Välj en lugn plats för ditt samtal
  För att du ska få ut mycket som möjligt av ditt samtal med oss föreslår vi att du väljer en tyst plats, och inte ringer när du är ”på språng” eller är omgiven av höga ljud.
 •  
 • Gå till Spådam Alice här. Hon är starkt intuitiv och van att samtala med människor hon aldrig har träffat. Hon är lugn, tillmötesgående och guidar dig rätt.
   Gästboken – ställ dina frågor på Spådam.se!

Förutom att ringa eller maila till oss kan du komma i kontakt med våra Spådamer via vår gästbok på Spådam.se. Skicka en hälsning, ställ en fråga eller dela med dig av din upplevelse till andra! Det är helt gratis!

I Gästboken vill vi öppna upp för frågor och tankar och där ger vi dig möjlighet att läsa om hur våra Spådamer hjälper människor att hitta rätt i vardagen. Här kan du också diskutera med andra som har anlitat en Spådam liksom få chans att återkoppla med en spådam efter ett samtal; kanske vill du tacka för ett samtal eller ställa en fråga som dykt upp i efterhand. Här kan du också läsa andras inlägg och få tips och inspiration kring vilka frågor som våra Spådamer kan hjälpa dig med.
Välkommen att skriva i Gästboken! Länk till gästboken här.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.