Våga möta ditt inreMånga har ett växande intresse för andlighet och vi alla är i en snabbare kosmisk process då vi genomgår nya händelser och djupare känslor. Andlig utveckling kan upplevas som en smärtsam process där livet triggar igång saker efter det andra, istället än det vi allra först tänker, att andlig utveckling handlar om spännande kurser eller spännande andliga upplevelser. Det kan istället handla om att hur vi vågar möta vårt inre för att frigöra oss från det som är dåligt och inte längre hållbart i våra liv för att vi börjar se verkligheten som den verkligen är - efter alla falska val och illusioner som vi länge trodde på.

Om vi tillåter oss att utvecklas så blir vi renade i elden och bit för bit, lager för lager kommer närmare vår ursprung och existens. Det är skillnad med religiösa trosföreställningar att människan ska lämna sina problem via omedelbara önskningar, utan att se till en mognadsprocess och för att utveckla egna värderingar. 

Vi har ett stort behov av det intuitiva så att mer och mer människor kan öppna sina hjärtchakran helt, då vi kan lämna vår hat och bitterhet för att leva från hjärtat och börja sända ut kärleksenergi. Intellektuella analyser och sinnets begränsningar kan hindra oss, därför ska man inte överskatta det intellektuella om man vill förstärka den intuitiva, alldeles för nedtryckta känslan.

När vi vågar möta oss själva så hjälper vi också andra omkring oss då vi börjar rätta till våra liv och leva som vi känner. 


Inga kommentarer:

Använder Blogger.