Mässor - Harmoniexpo mm.


Mässa - Harmoniexpo

Vi på Spådam.se fortsätter vår turné på de stora mässorna i höst. Redan nu i helgen befinner vi oss i Solna för att deltaga på Harmoniexpo. Många känner igen oss där, och flera av våra stamkunder brukar komma fram och hälsa på oss. Vi har alltid något extra till våra stammisar, så känner du att du är en trogen kund så kom fram och säg hej. Vi har som vanligt med oss alla presenter och delar ut dem till alla som kommer till vår monter. Det kan vara en spegel, en miljökasse, ett nyckelband etc. Vi delar ut gratis samtalstid till nya kunder.
 Vi kommer även att sälja bokningsbara tider med kraftig rabatt (299 kr istället för 499 kr). Ta fram din Swish och gå till Siri i monter 16 i AB hallen, så bokar hon in åt dig. Kontanter går också bra.
Våra representanter har lila jackor, och du kan fråga dem om allt du undrar över vad det gäller praktiska saker, exempelvis hur man ringer, hur man betalar, hur man bokar sin rådgivare, hur man laddar ner vår app etc. Vi blir mycket glada om du kommer och pratar med oss.

Vi kommer att dela ut ett vackert guldsmycke i 18 karat från Guldfynd, till de av er som kommer till vårt bord med 5 vänner som inte har ringt oss tidigare som registrerar sig för vårt nyhetsbrev. Dina vänner får då gratis samtalstid och du får smycket (värde ca 400 kr).
 För dig som stannar hemma så är linjen öppen som vanligt. Det går även bra att skicka in en mailfråga.


Höstkampanj på bokningsbara tider!
Ett perfekt sätt att verkligen få tag i din rådgivare är att boka en tid med henne. Det är enkelt att gå in via profilsidan på din utvalda spådam, scrolla ner dit där står boka, och sedan välja en tid. Du betalar och vi ringer upp.
Under tiden 28/10 till den 3/11 kommer vi att sänka priset på alla bokade tider med 100 kr. Så passa på att upptäcka vad smidigt det är att ha din bestämda tid med din spådam. Se till att telefonen är laddad och att du har bra mottagning, så ringer vi upp!
Läs mer om bokningstjänsten här!

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider.

Är du ett duktigt medium eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.


Här nedan presenterar vi några av våra duktiga rådgivare:
Spådam Isabella
Spådam Isabella
 Isabella är det senaste tillskottet i vårt team. Isabella använder naturbilder när hon spår och hon jobbar med förkärlek med Earth Magic Orakelkort. Det är Universum som väljer korten åt henne. Med hjälp av korten får hon budskap så att hon bara vet. Hon sitter gärna med några kristaller i handen medan hon spår, och hon har dem också framför sig på bordet. Isabella är mycket säker på att spå och går går systematiskt tillväga och blandar aldrig in egna åsikter, utan använder endast Universums budskap.
 
Isabella - 277
Spådam Ema
Spådam Ema
Ema är mycket välutbildad som medium. Hon åker varje år till Arthur Findllay College i England för att fortbilda sig. Ema har sin yrkesgrund inom psykiatri. I sin mediala verksamhet använder hon tarotkort, orakelkort, pendel och runor. Hon sitter på sitt kontor där hon alltid har tända ljus och goda dofter från essensoljor som skapar harmoni. Sina kristaller har hon också alltid med sig. Ema är mild och mjuk och mycket säker. Hon har många återkommande kunder.
 
Ema - 214
Spådam Britta
Spådam Britta
Britta är ny hos oss men hon är erfaren som medium och har spått under lång tid. Britta är rolig och trevlig att prata med. Hon har änglarna till sin hjälp och hon ser dina guider. Som hjälpmedel har Britta sin Osho Zen tarotkortek som hon lägger olika stjärnor av, oftast det Keltiska korset, men kan variera olika stjärnor utifrån din fråga. Hon direktkanaliserar budskapen och får in känslor. Du får då en klar bild av din situation. Hon tar alla frågor utom sjukdom och död. Du kan få Änglahealing under samtalet om du vill
Britta - 275

Inga kommentarer:

Använder Blogger.