Vikten av att vara i nuet

Vikten av att vara i nuet

Kanalisering av Eva 131  28 sep 2019

Då allt runt er snurrar på allt fortare är det viktigare än någonsin att ni lär er vara i nuet.

Förr levde man i nuet på ett helt annat sätt då man var mer med moder jord. Man levde i rätt takt och saker fick ta sin tid. Livet hade sin gilla gång. De senaste 50 åren har dock allt snurrat på allt fortare.

Den teknologi ni fick ta del av var aldrig menat att  användas som det nu görs. Den var meningen att användas med förnuft.
Åter igen säger vi er – Jorden ska inte levas på det sätt som ni gör nu. Den ska levas på i lugn och stillhet. Jorden ska visas vördnad. Ni har så mycket att lära er av exempelvis indianerna och andra naturfolk. Använd inte mer än vad ni behöver. Samla inte på er en massa onödiga saker, de tar bara er energi och ni blir mer trötta och olyckliga än någonsin.
Att hela tiden leva i tanken i det förflutna eller i framtiden, kan helt förgöra en människas psyke och själsliga mående. Stilla er, var ute i naturen, andas! Tankens kraft är enorm och ni ”tänker sönder” era liv. Vi råder er att stanna upp och ”bara vara”!

Barnen som föds idag tar stor skada av den materiella jakten som ni ägnar er åt. Lär er att dela med er av era tillhörigheter och ni kommer att må så mycket bättre.
Era liv är ert ansvar. Ta det ansvaret, skyll inte på andra annars hamnar ni i obalans och disharmoni. Djuren hjälper till att balansera Er. Behandla dem väl!Inga kommentarer:

Använder Blogger.