Boka en spådam från hela världen


Spå dig via mail

Nu är det enkelt att boka

Nu kan du boka en spådam var du än befinner dig i världen.
Du går in på valfri spådams profilsida och söker dig ner till fliken där det står Boka.
Du ser vilka tider som är lediga för bokning . Rutorna är gröna. Där klickar du på en lämplig tid.
I rutan som kommer upp så anger du betalmetod, sedan fyller du i förnamn, e-post och mobilnummer.
Var extra noga med att kontrollera numret, eftersom vår växel ska ringa upp dig.
Om du har ett utländskt nummer behöver du ange ett plustecken och landsnumret. Exempelvis, +479009009.
 
Vi kan hjälpa dig med svar när du söker vägledning i vad du kämpar med i ditt liv, allt inom relationer, kärlek, jobb, ekonomi, andlig utveckling etc. Ingen fråga är för liten eller stor för oss. Däremot är det vissa rådgivare som inte svarar på vissa frågor t.ex. graviditet eller tredje part. Ett bokat samtal är en bra möjlighet att få råd när du behöver det som mest. Du kan få prata i lugn och ro och rådgivaren hinner gå på djupet med din fråga. Våra spådamer / medium är mycket noggranna och lägger mycket tid, energi och omsorg för varje person som ringer. Att boka ett samtal är även bekvämt för du slipper  att slå numret och bevaka, för växeln ringer dig!

Våra bokade samtal är oerhört uppskattade och en väldigt seriös och unik tjänst. Vi behandlar varje kund konfidentiellt och våra spådamer jobbar under tystnadsplikt. Vissa av spådamerna är svåra att nå via vanliga linjesamtal, men går alltid att boka.

Några tips för att få ut mest av din bokade tid!
  • Välj ut en rådgivare för som du känner förtroende för, efter att ha läst presentationerna.
  • Boka din tid.
  • Vår växel ringer upp dig så se till att du har lugn och ro och kan prata ostört.
  • Ha bra mottagning på mobilen.
  • Var tydlig med din frågeställning och samarbeta med rådgivaren.
  • Du behöver inte hålla reda på tiden för växeln bryter när tiden är slut.
Bemanning på Spådam.se
Vi på spådam hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider.


Är du ett duktigt medium eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra nya rådgivare:
Spådam Karin
Spådam Karin 
Karin har gjort sin utbildning hos ett känt änglamedium. Hon arbetar med energier och tar hjälp av sina änglakort. Hon letar gärna efter borttappade.. Karin jobbar gärna med att se energierna i ditt hem, och om något besvärar dig kan hon rensa huset. I dessa sammanhang kan hon använda sina kristaller. Hon kan kontakta andra sidan och få budskap från bortgångna och dina guider.Hon kan se l huruvida ett par passar ihop utifrån tidigare liv.  Om du har ett bekymmer så kan Karin få helhetsbilden av hela situationen och hjälpa dig till en lösning.
Karin - 281
Spådam Anna
Spådam Anna
Anna jobbar som en ren tarottolkare. Hon älskar att hjälpa människor med hjälp av sina tarotkort. Hennes läggningar är mycket säkra. Anna kan spå i tid upp till 3 år. Hon spår i dåtid, nutid och framtid. Det är lite olika hur hon lägger upp korten, för hon kan många olika sorters läggningar och hon tyder hur korten faller i olika kombinationer. Ibland använder hon sin pendel vid behov. Spådam Anna har lång erfarenhet från andra linjer och är pricksäker. Hennes yrkesbana som spådam är över 20 år  Anna är mycket trevlig att prata med och man blir nöjd med samtalet.
Anna - 283
Spådam Carita
Spådam Carita
Carita arbetar helst utan redskap, eftersom hon får klara budskap direkt kanaliserat. Ibland kan hon ta till enstaka kort för att förstärka och få en enklare förklaring till dig. Eftersom Carita är en ren kanal, så vet hon vad hon ska framföra, genom att hon hör ord och meningar inne i sitt huvud. Hon ser inre bilder och har stark känsla och intuition. För att förstärka budskapen kan hon även använda pendel eller kristaller.Hon är en stark healer som kan öka ditt välbefinnande och ger dig lugn under samtalet.Hon har pratat med och stöttat många människor.
Carita - 282
Betalnummer:
0939-2990

(19,90 kr/min.)

Fakturalinje:
08-505 23 880

(21,00 kr/min.)

Inga kommentarer:

Använder Blogger.