Följ oss på Instagram!


Spådam.se

Nu delar vi ut fria samtalsminuter

Den här månaden vill vi uppmärksamma vår Instagramsida.
Vi är många på sidan men vi vill bli flera. Genom vår instagramsida spadam.se kan du flera gånger i veckan få uppmuntrande ord och bilder. Vi väcker tankar och funderingar och vi vill sprida ljuset med hjälp av positiva citat.

För att få fria samtalsminuter ska du göra detta:

1) Sök upp vår sida på Instagram spadam.se
2) Följ vår sida
3) Ta en skärmdump av sidan där det syns att du följer spadam.se
4) Maila bilden till [email protected] och skriv Instakampanj i rubriken. Om du redan har en förskottskod som du vill fylla på hos oss så ange den.
5) Vi skickar inom några dagar ut en fri kod på 200 kr, antingen som en insättning på befintlig förskottskod eller som en helt ny förskottskod.

Har du vår app?
På Appstore eller Google Play kan du hitta vår app Spådam.se helt gratis.
När du laddat ner vår app så ser du våra rådgivare i realtid. Du ser vilka som är inloggade och vilka som är lediga för samtal, och så kan du läsa om dem, höra deras presentation och välja spådam i lugn och ro.
Om den du vill nå är offline, så kan du larma, och får ett sms så fort hon loggar in på jobbet.

Vissa av våra spådamer är mycket populära och kan vara svåra att nå. Då är det bäst att boka.
Våra bokade samtal är oerhört uppskattade och en väldigt seriös och unik tjänst. Vi behandlar varje kund konfidentiellt och våra spådamer jobbar under tystnadsplikt. Ett bokat samtal är på 25 minuter och kostar 499 kr. Du hittar bokningsbara tider på varje spådams profilsida under rubriken Boka.

Några tips för att få ut mest av din bokade tid!
  • Välj ut en rådgivare för som du känner förtroende för, efter att ha läst presentationerna.
  • Boka din tid.
  • Vår växel ringer upp dig så se till att du har lugn och ro och kan prata ostört.
  • Ha bra mottagning på mobilen.
  • Var tydlig med din frågeställning och samarbeta med rådgivaren.
  • Du behöver inte hålla reda på tiden för växeln bryter när tiden är slut.
  • Du kan boka din tid oavsett var i världen du befinner dig. Vi ringer upp alla länder.
Bemanning på Spådam.se
Vi på spådam hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider.

Är du ett duktigt medium eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av mest erfarna rådgivare:
Spådam Maria
Spådam Maria
Maria har varit medial sedan barnsben och började tidigt tyda drömmar åt människor i sin omgivning. Djur från andra sidan kom hela tiden till henne, och människor från andevärlden gav henne budskap i drömmarna. Hon har i hela sitt liv vidareutvecklat förmågan. Maria är duktig inom områden såsom astrologi, frågor om kärlek och relationer, ekonomi, arbete och företagande och hur du ska vidareutveckla detta. Hon pratar gärna även om dina drömmar samt om hur du kan vidareutveckla dig själv och komma vidare om du känner att du fastnat.
Maria - 142
Spådam Angeli
Spådam Angeli
Angeli är svår att nå eftersom hon är så efterfrågad. Bästa sättet att få tala med henne är genom bokning. Angeli vill inte veta någonting om den person eller situation som du frågar om, utan får all information till sig medialt. När du har ställt din fråga kanaliserar Angeli bilder som hon berättar om för dig, så att du kan bekräfta att det är rätt person som hon får information om. Ibland kan det hända att den person som dyker upp bland bilderna i själva verket är någon som tänker mycket på dig! Angeli arbetar främst medialt men tar också stöd för sina tolkningar i tarotkorten.
Angeli - 114
Spådam Siri
Spådam  Siri
Siri är snabb och säker och får budskapen direktkanaliserade med stöd i sina speciella symbolkort.
Hon är en spådam som ser situatuionen från ett yttre perspektiv och kan därför hjälpa dig med lösningen av problemet. Hennes specialområden är relationer, barn, ungdomar och skola. Hon kan även hjälpa dig med borttappade saker och bortsprungna djur, samt uppfostran av djur.
Siri är synsk så  hon ser både levande och bortgågna med sin inre syn och kan beskriva tillkommande partner och även anhöriga från andra sidan om de vill visa sig.
Siri - 118

Inga kommentarer:

Använder Blogger.