Håll i - håll ut


Nu börjar det bli tråkigt att inte vara i närkontakt med andra människor. Pussarna lagras på hög i mitt sinne. Min 5 åring har lärt sig säga f**k Corona. Och även om språkvalet inte är ok så går andemeningen fram. Sen får vi pussar, sen!
Det är ändå viktigast att visa att man bryr sig om. Att man ringer och umgås så gott det går.
För egen del har jag aldrig haft svårt för att roa mig hemma. Det finns alltid en oläst bok eller ett intressant radioprogram. Det som är inne är pussel har jag hört. Varför inte? Det roade jag mig med när jag var barn, och min mamma hade alltid en gigantiskt pussel framme. Hon blev sur när jag la i de sista 10 bitarna, kommer jag ihåg. En sak jag har tänkt ta tag i, är att lära mig tarot. Tanken finns där, men det är svårt att komma till skott. Det finns en bra tarotskola på tarot.nu.
Solen lockar, och finns det minsta chans så går jag ut och tar en promenad, eller sitter i solen. Det är ju inte farligt att umgås på två meters avstånd.
Även om myndigheterna är förhoppningsfulla att vi ska komma ur det här eländet snart, så får vi inte börja fuska. Fortsätt gör som "dom" säger. Håll avstånd, tvåla in dig och skydda gamlingarna så får vi umgås och pussas sen! Sen!
Håll i och håll ut!


Inga kommentarer:

Använder Blogger.