Lär dig tarot


Spådam.se

Vill du lära dig Tarot?

Ibland får man oväntat mycket tid över och då  är det läge att börja med ett nytt intresse. Vi föreslår att du lär dig lite mer om tarot. Att bli en skicklig tarottolkare tar många år av träning, men någon gång ska man ju börja, eller hur?  Vi har en färdig tarotkurs som inte kostar något. Det är bara att gå in på sidan www.tarot.nu och söka upp tarotskolan. Där kan du sedan bläddra från sida till sida och läsa allt om tarot t.ex. Stora Arkanan, Lilla Arkanan, kortens grupper och betydelser, samt olika upplägg. Om du känner att du kör fast i något eller vill ha en annan tolkning av de kort du lagt upp, så finns alltid våra rådgivare som stöd.

Erbjudande - Sänkt pris på bokade samtal under 2 veckor!

Från den 27/4 till den 10/5 kostar en bokning endast 399 kr.
Passa på att boka en rådgivare till det lägre priset. Flera av våra rådgivare är svåra att nå, på grund av hög arbetsbelastning, men genom att boka henne är du garanterad att få ditt samtal.
Du bokar och vi ringer dig på det nummer du angett. Var noga med att kontrollera ditt nummer, så att det stämmer när du gör din bokning.

Tips för att få ett bra bokat samtal:
  • Var noga med att du finns tillgänglig när växeln ringer dig på den bokade tiden.
  • Se till att ha telefonen laddad och att du har en bra mottagning.
  • Var på en lugn plats så att du kan fokusera på budskapen du får.
  • Ha gärna frågor eller frågeställningar till rådgivaren.
  • Ha gärna anteckningsblock så du kan notera, för att kunna gå tillbaka och titta.
Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Vår app
På App Store eller Google Play kan man hitta vår app som är gratis. Den är bra att ha för då ser man i realtid vilka spådamer som är lediga för samtal. Man kan även bevaka så att man får ett pushmeddelande när spådamen loggar in eller blir ledig för samtal. Genom att aktivera pushnotiser på appen får du även de senaste nyheterna, t.ex. när nya rådgivare börjar eller om vi har speciella erbjudanden.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra rådgivare:
Spådam Tanya
Spådam Tanya
 Tanya är vår senaste spådam. Hon är säker och har lång erfarfenhet från andra linjer. Du kanske redan har pratat med henne? Tanya är ett medium  som har många olika kortlekar att tillgå. Hon arbetar med Änglakort, Orakelkort och Budskap från Änglarna, som hon tolkar intuitivt. Dessutom har hon sin pendel som redskap. Genom ord och bilder som hon får till sig, så får hon budskapen, som ska till dig. Hon läser även av energier och är en stark healer. Tanya har gått många utbildningar hos kända medium och har under många år tränat upp sin förmåga.
Tanya - 286
Spådam Tessan
Spådam Tessan
Vi är glada att ha Tessan tillbaka hos oss. Hon är en så varm och behaglig person. Många av er känner igen henne. Hon har sin starka intuition, och med hjälp av den och änglarna, så får hon de budskap som du behöver. Änglarna guidar henne till rätt ämnesområde. Hon  bekräftar budskapen med hjälp av tarotkorten. När du ringer till Tessan tar hon hjälp av alla sina sinnen för att förmedla budskapen till dig. Hon ser, hör och känner och bara vet. Hon är en ren kanal som har full kontakt med andevärlden sedan barnsben.
Tessan - 255
Spådam Karlene
Spådam  Karlene
Karlene spår via kanaliseringar och tarot och även med sin glaskula. Hon är en av de starkaste spådamerna vi har när det gäller direktkanaliseringar. Hennes styrka är att hon känner in och hör mycket och pratar med orden som hon hör. Hon ser även för sin inre blick vad som ska hända.  Karlene lyssnar på din fråga och sedan lyssnar hon på andvärlden, därför kan hon upplevas lite fåordig, men det hon säger är direkta budskap.
Hon arbetar med färger och hon är synsk, och hon kan även se och rena din aura.
Karlene - 216

Inga kommentarer:

Använder Blogger.