Lär dig tarot

Spådam.se

Hur man börjar lära sig tyda tarotkort

Ibland får man oväntat mycket tid över och då  är det läge att börja med ett nytt intresse. Vi föreslår att du lär dig lite mer om tarot. Att bli en skicklig tarottolkare tar många år av träning, men någon gång ska man ju börja, eller hur? 
Steg ett är att skaffa en tarotkortlek som har detaljrika bilder. Det finns många bra på marknaden och ofta fastnar men för just en, när man börjar leta. Som nybörjare är det bra att ha en handbok med till kortleken, för det tar lång tid att lära sig dess system och betydelse. När man lärt sig några av korten är det bara att börja träna på vänner och bekanta. Man känner in med sin intuition vilka kort man ska dra, eller så ber man sittern dra korten. Det finns också de tarottolkare som ber sittern kupera, eller säga stopp för vilka kort som önskas. Många vill lägga på dåtid, nutid och framtid och då drar man 3 huvudkort som man sedan kompletterar eller förstärker. Som reader eller tarottolkare så måste man öppna alla sina sinnen. Vad får man för känslor med kortet? Vilka detaljer dras ögat mot först? Vilka associationer gör man? Hur kombineras korten? Vad bildar de för mönster? Många som lägger tarot får även "Hoppekort", alltså kort som smiter ur leken när man blandar. Dessa kort har ofta väldigt stor betydelse.
Det är olika på olika tolkar, hur man  tyder upp och nedvända kort. En del har en betydelse på dem också, och en del ignorerar dessa. Om man lär sig den andra betydelsen, vilket är ganska avancerat, så har man alltså lärt sig dubbelt så många betydelser av korten.
Tarotkort är inte fullbordad fakta, utan en tarotläggning visar på möjligheter, sedan har personen som önskat läggningen sin fria tolkningsrätt och sina egna val.

Vi har en färdig tarotkurs som inte kostar något. Det är bara att gå in på sidan www.tarot.nu och söka upp tarotskolan. Där kan du sedan bläddra från sida till sida och läsa allt om tarot t.ex. Stora Arkanan, Lilla Arkanan, kortens grupper och betydelser, samt olika upplägg. Om du känner att du kör fast i något eller vill ha en annan tolkning av de kort du lagt upp, så finns alltid våra rådgivare som stöd.
 

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Vår app
På App Store eller Google Play kan man hitta vår app som är gratis. Den är bra att ha för då ser man i realtid vilka spådamer som är lediga för samtal. Man kan även bevaka så att man får ett pushmeddelande när spådamen loggar in eller blir ledig för samtal. Genom att aktivera pushnotiser på appen får du även de senaste nyheterna, t.ex. när nya rådgivare börjar eller om vi har speciella erbjudanden.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra rådgivare:

Spådam Gabriele
Spådam Gabriele
Gabriele är ett synskt medium och är medial sedan barnsben. Hon är mycket säker och trevlig att prata med. Under årens lopp har hon utbildat sig hos de kända medierna i Sverige. Hon är klart seende, klart hörande, klart inkännande och känner dofter. Spådam Gabriele har en ren kanal uppåt och får snabba svar. Hon använder inga kort om du inte särskilt önskar det. Hon letar gärna efter bortsprungna djur och borttappade saker. Relationer är hennes specialitet, men du kan också fråga om barn och ungdomar, karriär, boende, flytt, ekonomi, och dina djur.
Gabriele - 290
Spådam Sonja
Spådam Sonja
Sonja är en ren kanal för universums budskap och hon får dem till sig med alla sina sinnen. För att förstärka ett budskap, eller svara på en fråga så kastar hon runor. Då fördjupas förståelsen för budskapet. På ja- och nej frågor kan hon använda sin pendel. Ett stort intresse är drömmar och drömtydning som hon utvecklar hela tiden. Vår spådam Sonja är mycket intresserad av numerologi. Sonja har en mycket behaglig framtoning. Hennes röst är lugnande och budskapen är säkra. Hon är ödmjuk och mogen.
Sonja - 289
Spådam Maili
Spådam Maili
Maili är en av våra mest erfarna medium. Hon lägger tarot och direktkanaliserar. Hon är mycket populär och därför är det säkrast att boka henne. Då Maili har sina rötter i Finland så kan hon även spå dig på finska. Hon har blivit flitigt anlitad på olika mässor under många år och har stor erfarenhet av att hjälpa människor. Spådam Maili har haft gåvan hela livet och har 20 års erfarenhet av att läsa i tarotkort, och att läsa avenergier. Informationen hon får till sig kommer via energier, hörsel, bilder, känslor och förnimmelser. 
Maili - 128

Inga kommentarer:

Använder Blogger.