Förlåt - Idag är det Black Friday!

 


 

Vi ber om ursäkt. Det är idag det är Black Friday - Endast 149 kr (ord 498 kr) för Spådom via mail!

Vårt Black Friday erbjudande gick iväg en vecka för tidigt. Så vad gör vi? Vi går ut med nytt, ännu bättre erbjudande. Nu kan du köpa en Spådom via mail för endast 149 kr!

Att bli spådd via mail är ett utmärkt komplement till att ringa vår spålinje. Våra spådamer lägger tid och energi att besvara just den frågeställningen du har. Du väljer själv vilken av våra spådamer ska besvara din fråga och du får ditt svar inom 48 timmar.

Vårt Black Friday erbjudande är alltså en Spådom via mail och du betalar endast 149 kr istället för ordinarie pris på 498 kr. Detta är en rabatt på hela 70 %! Missa inte denna chans för den kommer inte att återkomma.

Kampanjen gäller under hela helgen, men skynda dig. Vi har bara ett begränsat antal.

Du betalar snabbt, enkelt och säkert med antingen Swish, Payson eller Paypal. Du kan maila oss oavsett vart i världen du befinner dig och du får svar inom 48 timmar

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Vår app
På App Store eller Google Play kan man hitta vår app som är gratis. Den är bra att ha för då ser man i realtid vilka spådamer som är lediga för samtal. Man kan även bevaka så att man får ett pushmeddelande när spådamen loggar in eller blir ledig för samtal. Genom att aktivera pushnotiser på appen får du även de senaste nyheterna, t.ex. när nya rådgivare börjar eller om vi har speciella erbjudanden.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi våra senaste rådgivare:

Spådam Cammie
Spådam Cammie
Spådam Cammie har lång erfarenhet av att spå och hon har arbetat på andra linjer innan hon kom till oss. Hon har spått sedan hon var tonåring och använder sju olika tarotlekar. Hon känner in vilken tarotlek hon ska använda till en viss fråga. Vid behov kan hon även kasta runor. Cammie svarar på de flesta frågor men är särskilt intresserad av relationsfrågor, och då använder hon gärna Romantikänglarnas kortlek. Under samtalet kan du få distanshealing om du vill. Hon är certifierad Reiki master.
Cammie - 292
Spådam Cathrine
Spådam Cathrine 
Cathrine är ett medium som är diplomerat av flera, olika, välkända svenska medium. Hon ser aura och blockeringar och kan använda pendel och kristaller för att balansera chakran. Hon har klart seende och hon tar även hjälp av sin guide, orakelkort och änglakort. Hennes förmåga att använda tarotkort är under utveckling och hon är alltid villig att fortsätta sin utbildning. Hon är född medial från en släkt med dessa förmågor. Cathrine tar gärna andekontakt och har en förmåga att få in detaljer.
Cathrine - 291
Spådam Anne
Spådam Anne
Anne har arbetat hela sitt yrkesliv med människor i utsatta situationer. Hon sitter i sitt hemmakontor när du ringer, och har katten som sällskap. Framför sig har hon tarotkorten, änglakorten och sin pendel. Anne är ett inkännande, direktkanaliserande medium. Tankar kommer in i hennes huvud och hon förmedlar dem direkt i samtalet med dig. Hon har även en mycket väl utvecklad intuition och hon tar in energierna från din röst. Anne  förmedlar healing under samtalet om du vill. 
Anne - 295

Inga kommentarer:

Använder Blogger.