Astrologi betyder stjärnkunskap.

 

Astrologi betyder stjärnkunskap
(grekiska astrologiʹa, av aʹstron ’stjärna’ och -logiʹa ’lära’, ’vetenskap’.

Astrologin är uråldrig, och förekom redan hos babylonierna från ca 2000 f.Kr. Lite mer komplicerat så skulle man kunna säga att det handlar om ett avancerat matematiskt system, där man ser på hur himlakroppar påverkar vår jord och oss som bor på den. Via horoskop kan vi även utläsa stora delar av själens individuella planritning för detta liv.

Horoskop är grekiska för "bild av timmen" och är i grunden en ögonblicksbild av hur stjärnhimlen såg ut vid en viss tidpunkt och från en viss plats. Födelsehoroskopet räknas ut för en persons exakta födelsetid och födelseort. Genom att tolka planeternas positioner och vinklarna mellan dem, "aspekter", fungerar födelsehoroskopet som en karta över en människas personlighet och öde. Våra möjligheter, utmaningar och milstolpar, även våran födelse och död finns med i vår astrologiska karta.

Om man dessutom skaffar sig kunskap om släkt och vänners astrologiska karta, kan man få en ännu djupare förståelse för varför man hamnat i varandras liv.  Ingen relation, inget möte med en människa som berör oss, eller lämnar avtryck i våra liv, är en slump, utan där finns alltid en djupare mening bakom, där finns alltid en själarnas plan och mål med att mötas här i detta liv.

Genom astrologin kan vi alltså hitta viktiga nycklar till vem vi är, vad vi är här för och vad vi kom för att utveckla/lära/uträtta, till våra relationer och även få en djupare inblick över den väg, som ligger framför oss ( och dess mening och syfte ) från ett högre perspektiv.

Vill du veta mer om astrologi? På sidan Astrologi.se finns en information som ger dig kunskap om detta.

Nyfiken på vad stjärnorna har att säga dig? Ring oss genom att följa länken här.


Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra duktiga rådgivare:

Spådam Angeli
Spådam Angeli
Angeli har stora kunskaper om astrologi. Hon är en rådgivare som är mycket professionell och har arbetat länge på spådam.se. Hon vägleder dig med lugn och trygg röst och hon är starkt medial. Angeli har en förmåga att se bortom det som finns på jorden. Hon har kontakter med högre dimensioner och har alltid säkra svar på dina frågor. Om du vill ha en astrologisk läggning av henne så är enklast att köpa en mailfråga och ange födelsedatum, födelseplats och klocklag. Annars går det naturligtvis bra att ringa och få svar på alla dina frågor.
Angeli - 114
Spådam Laura
Spådam Laura
Detta är vårt senaste tillskott bland alla våra duktiga rådgivare. Laura är ett säkert medium som arbetar med bevis från andevärlden. Hon utbildar sig hos en av de främsta i Sverige och fortbildar sig ständigt även utomlands. Om du önskar kan hon även spå i korten som komplement, även om hon helst arbetar med sin egen kraft. Laura är en utbildad healer och ser vad som behöver helas i din kropp och din aura. I sin vardag arbetar hon även som livscoach för kropp och själ. Hon vill ta fram din mentala styrka och hälsosamma kropp. 
Laura - 300
Spådam Åse-Marie
Spådam Åse-Marie
 Åse-Marie har ägnat många år till att vägleda människor i olika frågor. Hon är öppen och positiv och hennes önskan är att du ska må bra efter ert samtal. Möjligheten finns till stöd, hjälp och vägledning i livets svåra stunder. Hon delar gärna både glädje och sorg med dig.Hennes viktigaste redskap är Tarotkorten samt hennes intuition och medialitet. Hon arbetar enbart med rena energier och alltid i kärlekens tecken. Viktigast är att ge dig rätt budskap på ett ärligt sätt, så att det ger dig styrkan att finna din inre röst och kraft för att fatta egna beslut.
Åse-Marie - 169


Inga kommentarer:

Använder Blogger.