Ibland behövs en rening av energierna i ditt hem.


Är det så att du känner obehag eller bara blir väldigt trött i ditt hem? Då kan det vara bra att göra en husrening. Det som är enklast är att vädra och städa. Rena också med salvia och rökelse.


Rökelsen höjer energin i ditt hem samtidigt som den skapar en lugn och fridfull atmosfär. Gröna växter är också bra för positiva energier. Växter tar också bort för mycket strålning som vi får från all elektronik som finns i dagens samhälle. Fredskalla och ampellilja är bra växter som rensar upp i luften. Välj växter som du tycker är fina.


Säg högt att nu städar jag bort alla negativa energier och rena med salvia/rökelse samtidigt. Rena ett rum i taget, tänk eller säg högt att nu för jag bara in ljus och kärlek i mitt hem. Ta gärna en dusch eller ett bad efteråt. Ibland så kan det vara energier som inte är dina egna som har fastnat i din aura (energifält).


Om du känner av negativa energier från andar så är vit salvia bäst att använda vid rening av dig själv och ditt hem. Gillar du att handla på loppisar och auktioner så kan du få med dig energier från tidigare ägare som kanske inte alltid känns så bra i dina nya föremål och möbler. Då kan det vara bra att rena dem med rökelse först. Så kan du sedan glädjas åt dina nya inredningsdetaljer.


Kristaller och olika stenar är också bra för bättre energier som samtidigt är väldigt vackra. Placera ut stenar och kristaller där du känner att du vill få skydd i ditt hem.


* Vädra och städa.

* Bränn rökelse.

* Använd salvia.

* Rena ett rum i taget.

* Säg högt att nu städar jag bort alla negativa energier

* För in mera växter i ditt hem.

* Placera ut kristaller och stenar.Hoppas att de här tipsen får dig att må bra och få in ny energi i ditt hem.


All lycka till er!

Nettan spådam

Inga kommentarer:

Använder Blogger.