Skillnaden mellan karmisk relation, själsfrände och tvillingsjäl.

 


När det kommer till andliga kopplingar finns det lite olika versioner vad man kan stöta på under livet och här kommer tre stycken och hur jag tolkar dem, enjoy! 

💜Karmisk relation:

Den här relationen kan vara otroligt triggande stor stark och väldigt stark attraktion där relationen kantas av bråk, svartsjuka och sjukt stark kärlek där de blir lite hatkärlek där äns ego styr och de blir mer att man tänker på sitt egna bästa än den andras bästa. Man vill gärna forma den andra efter hur man själv vill ha det och älskar inte personen fullt ut för vem personen är, relationen handlar om att ta lärdom och släppa för att sen gå vidare för att bryta ett mönster till nästa relationen. 


💖Själsfrände relation: 

Här kommer en lugn relation och här har man flera själsfränder i sitt liv och de kan vara familj, barn, bästa vän och älskare och här ligger de healing, harmoni och läkande från gamla ärr ifrån tidigare liv. Ett lugn där man lever i förståelse och vill varandras bästa, äns bästa vän helt enkelt full med kärlek och en själsfrände ger energi istället för att ta, sen kanske passionen, attraktionen och kärleken inte är på samma nivå som de andra två men man har inga hjärnspöken och man vågar blotta sig för varandra utan att vara rädd för att bli sårad. 


❤️Tvillingsjäl relation: 

Wow här är det telepati, känna av varandra utan att vara i närheten, visst tvillingsjäl är komplicerad relation tills pusselbitarna faller på plats genom att komma över hinder och andra saker som krånglar till det och man kompletterar varandra på ett sätt man inte visste var möjligt, de säger bara klick när man ses och ni vet att det är ni som hör ihop och vad som än händer så kan man inte vara utan varandra. Här vågar man blotta sig och säga de man har på hjärtat och man vet att de ordnar sig fast man kan ha sina ”duster” ni känner av den andre hur den tänker. När man träffar sin tvillingsjäl så vet man att denna själ hör du hemma med. Så stark passionerad kärlek utöver denna värld, Amazing ! 


Hoppas ni gilla inlägget, kärlek Amanda 

Inga kommentarer:

Använder Blogger.