När andliga energier vibrerar i luften.


 

Det här är en självupplevd berättelse som hände för några år sedan när jag hade ett eget företag i ett gammalt 1700 – tals hus. Det har var på sommaren, jag hade dörren öppen och det pinglade till. Jag tittade upp men såg ingen person men kände en väldigt stark vibrerande energi som gick runt i min butik. Blev väldigt ställd först då det sitter en sensor i dörren som känner av levande människor helt enkelt. Energin var så stark så att håret reste sig på armarna. 


Min känsla blev att det stod en kraftig äldre man som suckade och titta på mig. Han tog ett varv till och sedan pinglade till i dörren igen och den starka energin försvann. Tittade flera gånger och kollade att sensorn i dörren var okej. Den pinglade bara när det var kunder som kom in och ut. Hade ändå en känsla att det var en snäll äldre man som var där. Blev ju nyfiken och pratade med en äldre dam i området som hade haft en butik där väldigt länge. 


Jag frågade om en äldre man och hon blev väldigt fundersam då jag beskrev en man som hade bott ovanför min butik. Det stämde in på en man som när han levde arbetade som en slags vaktmästare som tittade till butikerna i området. Det var långt före min tid så jag fick ju ändå bekräftat att min upplevelse och känsla var sann. Så ibland händer det som inte går att förklara...


Det här var en av alla mina andliga upplevelser. Tänk vad spännande det är med olika energier i vårt universum.


All lycka till er!

Nettan Spådam


Inga kommentarer:

Använder Blogger.