Nya rådgivare och medial ordlista.


 

Börja din resa i den mediala världen

När du börjar utforska den andliga, mediala världen så kommer du att mötas av en oändlig kunskapsbas av all samlad kunskap, genom alla tider och alla världar. Vi blir aldrig fullärda. Det finns kunskap att inhämta genom internet, böcker, kurser och genom att samtala med människor som kommit längre i sin andliga utveckling. Liksom alla intressegrupper så har man även sitt eget språk och fackord. Det kan vara förvirrande och egentligen finns det olika betydelser av ord, beroende på vem man pratar med. Begreppen av de andliga orden är ganska allomfattande och kan ha en vid betydelse. Som ett första steg så kommer här en liten ordlista av vanliga ord i branschen.

Ordlista

  • Synskt medium när en person kan flytta fokus i tid och rum och se personer eller händelser, platser, miljöer, försvunna saker eller djur.
  • Spirituellt medium här har mediumet kontakt med andevärlden, en lodrät kontakt uppåt, till exempel med en avliden anhörig.
  • Psychic medium här har mediumet kontakt med sitterns energifält och använder sin intuition, och sina guider och sitterns guider.
  • Claircognizant här är det som kallas "bara vet", alltså mediumet har redan svaret.
  • Clairvoyant mediumet "ser", alltså får bilder för ögonen eller i tredje ögat, i sin tanke.
  • Clairsentence mediumet "känner" i sin kropp. Det kan vara känslor, fysisk smärta, beröringar och känsla i huden.
  • Clairaudient mediumet "hör" viskningar, samtal, rösten på anden, antigen i öronen eller för sitt inre.
  • Trance mediumet överlåter medvetet sin kropp till en ande som tar över dennes röst och sinne, och talar genom mediumet.
  • Spådam detta är ett samligsuttryck för alla olika sorters medium och synska personer som kan sia om framtiden, ge goda råd och vägledning.
  • Guide alla människor har en vägvisare som hjälper en på vägen genom livet. Man brukar säga att man har en huvudguide och sedan andra guider som byts ut genom livet.

Månadens stjärntecken: Kräftan
Datum: 22 Juni till 21 Juli   
Vi är nu i Kräftans stjärntecken.
Egenskaper: Föräldern, beskyddaren, bevararen, den trofaste, den lojale och  sympatiske
Element: Vatten
Läs mer om Kräftans stjärntecken eller om just ditt stjärntecken.


Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra nya duktiga rådgivare:
Spådam Lola
Spådam Lola
Lola kan spå i runor och det här är en kvinna som är kunnig på många områden. Hennes erfarenhet och kunskap inom den mediala världen är mycket gedigen. Hon är utbildad Avalon prästinna. Hon jobbar alltid i flödet och får snabba svar. Genom sin pendel får hon säkra ja- och nej- svar. Hon har kunskap inom den nordiska shamanismen och kan se ditt kraftdjur, som hon även får information ifrån. Som coach har hon svar att ge om dina vägval, och hon är direkt vetande så hon får helhetsbilden snabbt. Lola är även regressionsterapeut och ser tidigare liv.
Lola - 304
Spådam Veronica
Spådam Veronica
Veronica är direktkanaliserande. Hon är en spådam som ”bara vet”. Hon får ofta in en känsla och den visar sig som ord, som kommer direkt från hennes mun. Hon kan även få in bilder. För att få in en bra förklaring till dig så har hon Änglakort, tarotkort och pendel till hjälp, där hon även tolkar bilderna på tarotkorten för en bra beskrivning. Veronica är en pigg och glad norrländsk spådam som får dig att må bra. Hon levererar säkra budskap och vill alltid göra den bästa vägledningen för dig. Hon sitter i sin säng och jobbar för där har hon bästa mottagningen.
Veronica - 306
Spådam Inger
Spådam Inger
Inger får in sina budskap genom tarotkort, änglakort och orakelkort. Hon använder gärna Osho Zen kort och får säkra budskap medialt. Spådam Inger är en naturälskande människa med förmågan att känna energier runt sig. Hon lägger gärna runor. Inger får bilder i sitt huvud som hon tolkar. Om någon vill ha rent mediala budskap så lägger hon undan sina kort och tolkar de budskap och bilder som hon får in. Hon har också förmågan att känna dofter från den andekontakt som kommer. Hon förmedlar anhörigkontakter om de kommer spontant.
Inger - 305


Inga kommentarer:

Använder Blogger.