Sommarförälskelse!

 


Spådam.se

 

Är du också drabbad av förälskelsen?
När man är ledig och har tid att vårda sig bättre, känner man sig också vackrare. Solen gör att man känner sig fräschare med lite färg. Ur ett kvinnligt perspektiv så kanske man gör slingor i håret och målar på ett fint nagellack. Med de lättare sommarkläderna rör man sig bättre och känner sig friare.
Förälskelsen börjar hos sig själv. Oavsett vilket kön man har, eller vilket kön på sin partner man önskar så är det samma process. För enkelhetens skull skriver jag här ur ett kvinnligt perspektiv.
Man öppnar sitt hjärta, ögonen vidgas och man ser bättre vad som finns i närheten. Blicken fastnar på någon som har något speciellt. Han behöver inte vara den vackraste filmstjärnan, men det finns något som gör att intresset väcks. Det kan vara en liten rynka vid ögonen, så att man vet att han ler ofta, eller det kan vara en speciell krök i mungipan. Det kan vara ett sätt att röra sig, eller vacker ögonfärg. Det kan vara hans röst, men även hans doft. Liksom djuren tänder vi på feromoner, och dessa kan inte påverkas av någon deodorant i världen. Vad man fastnar för är nog styrt av Universum, enligt min tro.
När hans ögon möter mina är det kört. Då har jag redan blivit förälskad!
I det första samtalet har man ett stort intresse för varandra. Man kan inte sluta prata och man kan inte sluta fråga. På en liten stund vill man absorbera hela mannens historia, vilket naturligtvis är omöjligt. Intresset är obegränsat. Tiden står stilla samtidigt som den går alldeles för fort. Och när händerna snuddar vid varandra blir det elektriskt. Det är då man verkligen vet att man är förälskad, om det så bara är för en kväll, en sommarvecka eller för evigt.

 

Månadens stjärntecken: Lejonet
Datum: 23 Juli till 22 Augusti 
Vi är nu i Lejonets stjärntecken.
Egenskaper: Storsint, kärleksfull, viljestark, svartsjuk, ledare, trofast, plikttrogen
Element: Solen
Läs mer om Lejonets stjärntecken eller om just ditt stjärntecken.


Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till info@spadam.se och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra duktiga rådgivare:
Spådam Jenny
Jenny är en säker spådam som arbetar i flödet. Hennes verktyg och förmågor är många och hon kopplar allt med sin starka intuition. När du konsulterar henne kommer svaren som tankar, dofter och känslor och hon hör svaren inom sig. För att hålla igång flödet kan hon dra något tarotkort eller kasta runor. Jenny är även synsk och kan få in hur personer ser ut. Jenny behöver ingen särskild plats för att spå, men hon vistas gärna i naturen med sina djur. Spådam Jenny har även god kontakt med änglarna och naturens väsen. Hon är lätt att prata med och ger positiv energi.
Jenny - 307
Spådam Helena
Helena har en lång erfarenhet av att jobba som andlig rådgivare. Hon sitter i sin säng och  runt sig har hon alla sina andliga saker. Där finns kristaller,  hennes tarotkort och orakelkort. Hon har förmågan att spå i kristallkula och i spegel. Spådam Helena spår gärna utan redskap också, för hon har en mycket stark intuition och svarar snabbt på ja- och nej-frågor. Helena betraktas som ett allvetande medium och hon hör och ser andevärlden. Hon har  djurkommunikation. Hon tar gärna frågor som rör arbete och kärlek. Om nära och  kära från andra sidan visar sig, så förmedlar hon kontakten.
Helena - 308
Spådam Ronja
Ronja är en intuitiv coach som känner in människors energier. Genom sin bakgrund, med och möten med många olika människor och kulturer, har hon utvecklat en stark intuition och känsla för människors sinnestillstånd, var de just nu befinner sig i sin egen utveckling och om eller vad de behöver just nu för att ta sig vidare.Hon kan områden som psykologi, personlig utveckling, healing och holistisk hälsa, vilket hjälper henne i arbetet som medial coach. Hon är att neutral och objektiv när hon vägleder. Hon försöker därmed koppla bort det logiska tänkandet och sina egna känslor. 
Ronja - 309

Inga kommentarer:

Använder Blogger.