Hemläxa - attrahera din stora kärlek

 


Har du hört talas om Law of Attraction? Det innebär att de goda energierna du sänder ut, kommer tillbaka i en god form. Law of Attraction (Attraktionslagen) är en princip, och som handlar om att vad du än önskar dig - så kan du uppnå det och attrahera det. Vad fokuserar du på just nu? Majoriteten tänker förmodligen på den stora kärleken. Är du positiv och sänder ut positiv energi, så kommer det komma tillbaka till dig.

Först och främst så behöver du rensa bort negativa energier, för att öppna upp och göra plats för det positiva. Har du inte avslutat gamla relationer som varit mörka, destruktiva och olyckliga - så är det svårt att attrahera en ny positiv relation. Sänder du ut bitterhet och hat från gamla relationer, så är risken stor attraherar en liknande person, och cykeln upprepas. Vi lär oss alltid något från varje relation. 

Nu ska du som läser detta få en hemläxa! :) 

Om du känner dig redo att attrahera ny positiv kärlek i ditt liv, börja med att skriva ned en lista på ALLA positiva egenskaper du vill att din person ska ha. INGET negativt. Universum plockar upp på det negativa också. Var specifik i det du vill ha. Och var inte för ytlig. Var noga med att skriva att det är äkta kärlek du vill ha. Skriv ned på din dator, skriv ut och lägg det i ett brev. Lägg brevet i en låda i ditt nattduksbord (du får självklart lägga det vart du vill, men jag föredrar nära där jag sover). 

När du ska sova, så leta upp en meditation på Youtube (vilken du vill), eller gör en egen. Koppla upp dig till dina guider och be dem stötta dig i din önskan. Öppna ditt hjärta och känn att du verkligen är redo för något positivt! 

Glöm inte att tacka dina guider efter meditationen. :) Låt Attraktionslagen och Universum jobba i sin takt. Ibland tar det tid, ibland kommer det snabbt. 


Stort lycka till och all min kärlek till dig <3


Alexa 301

Inga kommentarer:

Använder Blogger.