God Jul!
Nu kommer ljuset
 När jag nu skriver detta har vi passerat årets mörkaste dygn, och sakta, sakta börjar ljuset komma tillbaka. Vi på spådam.se har mött många kunder under året, både via telefon, mail och fysiska möten i form av mässor. Det är alltid lika roligt att möta nya människor.
Under året har vi fått många nya fina rådgivare, och även sagt adjö till de som valt andra vägar i livet. Vi har även fått ett par nya intressanta websidor.
Den senaste i raden är Medium.se  Med underrubriker som Medium, Andlig vägledning, Änglamedium, Medial sittning m.m.
Här nedan får ni ett litet smakprov av vad den sidan innehåller:


Änglamedium kan kommunicera med alla typer av änglar
 När vi vill veta mer om vår framtid, nutid eller dåtid så är det medium vi vänder oss till. Olika typer av medium arbetar på olika sätt, en del läser i tarot kort, andra läser framtiden i händer, en del spår i vanliga spelkort och så finns det änglamedium.
Änglamedium läser energier som förmedlas via änglarna. Att arbeta med änglarna, innebär att man arbetar med höga energier, medan tarot eller framför allt andra sidan, handlar om att ”koppla in sig” på lägre frekvenser. Denna höga energi innebär att du får en ljus och starkt positiv energi i kortläggningen.
Även om budskapen inte alltid är positiva, för så är ju våra liv, så framförs de på ett ljuvt och änglalikt sätt så att även dåliga nyheter kan ha ett himmelskt ljus omkring sig. Trots att livet ibland bjuder på dystra besked så kan änglamedier se det vackra även i fula stunder, se det positiva omkring det mörka och berätta hur allting hänger ihop med våra livsläxor för att ge oss en mer positiv och nyanserad bild av framtiden och vår nuvarande situation.


Den andra sidan jag vill presentera är Horoskop.com. Här kommer ett kort smakprov, och jag väljer lite julklappstips så här i sista minuten.

Julklappstips till den kvinnliga Stenbocken

Stenbocken har båda fötterna på jorden. Hon är bra på att organisera och lyssna på tanken, snarare än magkänsla. Gåvor till Stenbockens kvinna bör vara användbara, stabila i värde och hållbara. Under alla omständigheter kommer Stenbocken att värdera materiellt värde mer än affektionsvärde. Istället för att ge henne vackra kort eller poesi, är det bättre att ge henne något konkret. Vad sägs om en klocka, ett smycke eller en hushållsassistent?

Julklappstips till den manlige Stenbocken

Herr Stenbock kan verka lite frånvarande, men är en trevlig och pålitlig person. En känsla av plikt är mycket viktig för honom. Han kan klara sig utan sentimentalism, så du ska inte komma till honom med sådana julklappar om möjligt. Stenbocken lägger stor vikt vid god kvalitet. Billiga varor kommer knappast att övertyga honom. Oavsett om det är ett verktygslåda, ett ny dokumentväska, något för bilen eller en ny cykelhjälm. Oavsett, kommer han att vara glad över allt som håller så länge som möjligt, är stabilt och av hög kvalitet.

Julklappstipsför äldre Stenbockar

Den gamla Stenbocken ser vanligtvis tillbaka på ett tufft liv, men han kan också peka på många framgångar. Ingenting fick honom att ge upp. Kanske det är därför han ofta verkar så lugn och reserverad. Den äldre Stenbocken kommer inte att förlora sin självkontroll, ens i ålderdomen, även om han är arg. När det gäller gåvor bör kvaliteten definitivt vara rätt.

Med dessa gåvor har du goda förutsättningar för att göra mormor och morfar Stenbock lyckliga: En varm filt, kortspel, ,Sudoko, bok, hörlurar, förstoringsglas med belysning, koncentrationsspel, mobiltelefon med stora knappar. Läs mer

Missa inte nästa nyhetsbrev för där kommer vi att ha ett stort Årshoroskop för 2022!
 

Månadens stjärntecken:
Stenbocken: 22 december - 19 januari
Egenskaper: 
Tillbakadragen, blyg, trogen, pliktkänsla, ambitiös, lojal
Element: Jord
Läs mer om Stenbocken eller om just ditt stjärntecken.

Följ gärna vårt Instagram.

Vi på Spådam.se önskar er alla en riktigt God Jul!

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.