Årshoroskop 2022

Spådam.se

 Årshoroskop 2022

 2021 är nu förbi och året har gått otroligt fort med tanke på hur världen ser ut just nu. Pandemin har satt sina spår och mänskligheten har prövats in i det yttersta.

Vi står nu på tröskeln in till 2022, ett år som lovar otroligt många förändringar både för världen och den enskilde individen. Horoskopet är indelat i fyra kvartal och jag kommer att presentera vad som väntar i varje block. Lått oss börja!

Första kvartalet
Månen rör sig från Skyttens tecken till Vattumannen och kommer att ha en något påfrestande inverkan på människor, framförallt de som är extra känsliga. Det gångna året har fört med sig energier utav likgiltighet och avtrubbade känslor och dessa kommer nu att blottas och synliggöras i januari månad. För många kan detta bli ganska jobbigt och dessvärre är den enkla utvägen att stoppa huvudet i sanden, men för den som vill utvecklas i sina känslor är detta ett ypperligt tillfälle att se över sitt inre. I mars månad flyttar Månen in i Vädurens tecken, lagom till alla pirriga vårkänslor och spännande äventyr. För den som önskar sig en spännande flirt är det kanske dags att ta tag i det i slutet utav kvartalet.

Merkurius kommer att röra sig in i en retrograd den första månaden i
Stenbockens tecken vilket kommer att innebära att de affärer man hade tänkt att investera i kommer läggas på is. Marknaden vågar inte att ta några större risker och folk kommer gärna att vilja hålla hårt i sina besparingar. Merkurius energi kommer dessvärre inte att erbjuda mycket tillit till folks intentioner, men med detta i huvudet kan vi välja att möta världen med förståelse och medlidande istället för att vara bittra över situationen. I mars kommer detta dock att släppa och Merkurius rör sig in i Vattumannens tecken och öppnar upp för nya tag inom företagsamhet och kommunikation. Men var tålmodig och vänta till månadens slut innan du ger dig in i mer vågade investeringar.

Venus kommer att inleda året med en tråkig retrograd i Stenbockens tecken och kommer sedan att långsamt vända sig ur retrograden för att sedan avsluta det första kvartalet i Vattumannens tecken. Detta innebär att med tanke på hur det gångna året har varit så har många människor dragit sig för att göra saker som är utanför bekvämlighetszonen vad gäller relationer och att man gärna lägger sina kort på det man redan känner till och som är vardagligt. Med Venus i denna position kommer det att fortsätta såhär fram till vårdagsjämningen då energin väldigt gärna vill trycka på att våga tänja på gränserna och att följa det som hjärtat egentligen längtar efter. Och i slutändan får man ställa sig frågan om det är den materiella tryggheten eller hjärtats längtan som gör en lycklig.

Mars som redan är en eldig planet samt krigsguden från antika Rom kommer att befinna sig i Skyttens tecken i början av året som i sig redan är en väldigt eldig planet. Innan det första kvartalet är över kommer Mars sedan att ha rört sig genom Stenbocken och hela vägen till Vattumannen och vi kan vänta oss ett rejält uppvaknande samt se hur folk tar tydlig ställning i de stora frågorna som rör samhället just nu. De som inte har varit politiskt aktiva innan kan vi se börjar engagera sig i demonstrationer och debatter för att försvara mänskliga rättigheter. Denna energi erbjuder styrka och mod som kommer att vara så pass påtaglig att även den blyga och tillbakadragna kommer att våga ställa sig upp och sätta ned foten.

Den första februari kommer vi dessutom att kliva in i Tigerns år i den kinesiska kalender och denna gång i vattenelementets tecken. Tigern är det modigaste utav de 12 djuren och kungen utav de landlevande djuren i kinesisk tro. Vattenelementet inom taoismen relaterar till känslor som rädsla och nervositet som inom kinesisk medicin är kopplade till njurarna. Dessa kan med qi gong och meditation transformeras till mildhet, stillhet och visdom som är de positiva aspekterna utav vattenelementet. Elementets väktare är den gamla Sköldpaddan och den blåa Hjorten, samt färgerna som stärker elementet är blått och svart.

Andra kvartalet
Om vi kikar på Månens... [läs vidare här]


Klicka nedan för att läsa ditt årshoroskop för ditt stjärntecken gratis på Horoskop.com!

Väduren 21/3-19/4 - Klicka här!
Oxen 20/4-20/5 - Klicka här!
Tvillingarna 21/5-20/6 - Klicka här!
Kräftan 21/6-22/7 - Klicka här!
Lejonet 23/7-22/8 - Klicka här!
Jungfrun 23/8-22/9 - Klicka här!
Vågen 23/9-22/10 - Klicka här!
Skorpionen 23/10-22/11 - Klicka här!
Skytten 23/11-21/12 - Klicka här!
Stenbocken 22/12-20/1 - Klicka här!
Vattumannen 21/1-19/2 - Klicka här!
Fiskarna 20/2-20/3 - Klicka här!

 

PS! Glöm inte att följa vår Instagram.


Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.


Inga kommentarer:

Använder Blogger.