Ring från hela världen.

 

Spådam.se

 

Ring från hela världen!
Oavsett var du bor eller befinner dig så kan du enkelt komma i kontakt med våra medium och rådgivare via ett telefonsamtal eller en mailfråga.

Genom att köpa en förskottskod och betala med Payson, Paypal eller Swish kan du ringa oss oavsett var du befinner dig i världen. Genom köpet får du helt enkelt en kod du utnyttjar genom att ringa vårt nr +46850522770. Det spelar alltså ingen roll om du befinner dig i USA, Finland eller Thailand. Det är ett vanligt 08 nummer som du bara anger Sveriges landskod (+46) till och sedan knappar in i telefonen. Enklare än så kan det knappt bli!

Om du hellre vill boka en spådam så gör du på samma sätt, att du bokar spådamen och sedan betalar på samma sätt som ovan, så ringer vi upp dig. Var noga att ange ditt landsnummer ex. +47 (Norge). Kontrollera numret en extra gång när du fyllt i det, för vi ringer upp dig och då måste det bli rätt.

Vi har redan nu massor med kunder från hela världen, t ex Norge, Åland, Thailand, USA, Finland och även från Dubai och det fungerar hur bra som helst.

Vill du hellre ha ett skriftligt svar, så har vi även alternativet spådom via mail.
 

Månadens stjärntecken:
Fiskarna: 19 februari till 20 mars
Egenskaper: Empatisk, human, slarvig, vänlig, hemlighetsfull, lättpåverkad, inspirerande
Element: Vatten


Fisken som singel
Den blyga och känsliga singeln av Fiskarna vill bli upptäckt och försiktigt erövrad. Den romantiska tanken, och världen av drömmar och fantasier tillhör honom, och du bör vara beredd på det innan du blir involverad i en Fisk.

Han är en av de känsligaste av stjärntecknen och gillar att du möter honom med nödvändig empati. Fisken är inte ute för snabba äventyr och lösa förbindelser.  Men om han har vunnit det nödvändiga förtroendet, kommer han att njuta av att kramas, alltid lite i hopp om att du kommer att läsa hans önskningar i hans ögon. Läs mer om singellivet för just ditt eller din tilltänktas stjärntecken.

Läs mer om Fiskarna eller om just ditt stjärntecken.

Horoskop.com
Vi vill tipsa om en ny sida som handlar om allt inom Horoskop , så här kan du naturligtvis läsa ännu mer om stjärntecken, horoskop, olika planeter och om astrologi överhuvudtaget. Det är en mycket intressant sida, som är allomfattande vad det gäller medial kunskap.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra duktiga spådamer:
Spådam Jenny
Jenny är tillbaka hos oss efter ett kort uppehåll. Hon är djurkommunikatör och även en säker spådam. När du konsulterar henne kommer svaren som tankar, dofter och känslor och hon hör svaren inom sig. För att hålla igång flödet kan hon dra något tarotkort eller kasta runor. Jenny är även synsk och kan få in hur personer ser ut.
Jenny - 307
Spådam Cathrine
Spådam Cathrine
 Vår duktiga spådam Cathrine är ett medium som är diplomerat av  välkända svenska medium. Hon ser aura och blockeringar och kan använda pendel och kristaller för att balansera chakran. Hon har klart seende och hon tar även hjälp av sin guide, orakelkort och änglakort. Hon är född medial från en släkt med dessa förmågor. Boka gärna.
Cathrine - 291
Spådam Saga
Spådam Saga
Vår senaste spådam är Saga. När du ringer henne, så vägleder hon dig med alla sina sinnen. Hon både ser bilder, hör och känner energi, för att få det sanna budskapet till dig. I sitt inre hör hon röster från guider och änglar och hon känner dofter från andevärlden. Med sina tarotkort förstärker hon din frågeställning. Hon är mycket varm och  trevlig att prata med.
Saga - 315

Inga kommentarer:

Använder Blogger.