Energierfarenheter, del 3!
💜💜💜💜


Älskar du dig sjĂ€lv, kan andra ocksĂ„ Ă€lska dig!”Den som letar pĂ„ utsidan, drömmer, den som leta pĂ„ insidan, vaknar”


Att prata med mĂ€nniskor, kan vara svĂ„rt, men varför inte göra det enkelt. Prata till mĂ€nniskan om sĂ„dant du vill prata om och inte vad du ”tror” andra vill höra!
Det Àr dÄ det kommer direkt frÄn hjÀrtat!💜💜💜💜


Detta Ă€r fortsĂ€ttning frĂ„n ”Energierfarenheter, del 2" Klicka pĂ„ texten för att komma dit om du inte redan har lĂ€st den!


Det enklaste sĂ€ttet Ă€r att försöka förstĂ„ varför vi vandrar pĂ„ jorden. Vi har alla vĂ„r personliga livsplan som sagt. Och det betyder att vi Ă€r hĂ€r för vĂ„r personliga utveckling skull. 

Det handlar inte om att trampa pÄ andra för egen vinning skull, det slÄr endast tillbaka pÄ dig sjÀlv, rÀtt onödigt.
I detta bör vi tjÀna vÄra medmÀnniskor givetvis och finnas till med villkorslös kÀrlek.

Men Äter till hur vi spar pÄ vÄr egen energi.
Om vi lÀgger ut energin till alla andra hela tiden, stannar vi delvis upp i vÄr egen livsplan, planen vi Àr hÀr för. Det blir som att fly pÄ ett sÀtt, vi tar inte ansvar för oss sjÀlva.

Men vadÄ inte ta ansvar? Att hjÀlpa andra Àr ett stort ansvar.
Givetvis Àr det sÄ, men först handlar det om att vi ska hjÀlpa oss sjÀlva med sÄdant vi ska gÄ igenom i vÄrt lÀrande eller lÀkande. Det hjÀlper ingen om vi lÀgger ut vÄr inre energi till nÄgon annan med att bli helt uppslukad av dennes problem.

Okej, lÀs vidare.

Vi kan medvetet hjÀlpa, nÀr nÄgon ber om hjÀlp och inte tillÄta att personens problem blir ens eget dygnet runt. DÄ bÀr vi andras bördor och till och med gör jobbet Ät dom, dÀr finns det ingen som helst personlig utveckling.

Det blir som att vi gÄr in i andras integritet, vilket inte Àr helt okey.
Lika med att ge healing, jag sjÀlv ger endast healing eller kÀnner in andra om personen ber om det, det blir mer kraftfullt dÄ.

Vilka ska vi ta emot healing ifrÄn dÄ? Vem som helst? Nja, inget kan skada dÄ healing Àr av ren villkorslös kÀrlek, men blir det för ditt högsta bÀsta tro? Vi kan prata mer om det vid ett annat tillfÀlle.

Om vi kÀnner in andra automatiskt, sÄ behöver vi lÀra oss att hantera det hela. Det Àr att vara kÀnslig för energier. Och kÀnslig, kom ihÄg det Àr att vara stark. Det Àr dÄ vi kan spara vÄr egen energi och utvecklas Àn mer. nÀr vi kan hantera det. Det ligger enbart hos dig, inte hos nÄgon annan. Hur du tar emot eller slÀpper det.

Att hÄlla andras bördor, ja det Àr en mycket fin gest under en period om det behövs, men inte under en lÀngre tid.

Men, vad leder det till dÄ?

Det enda det leder till Àr att du tillÄter din energi falla över till andra personer. Sedan pausas den enes eller oftast bÄdas personliga livsplan upp. Det leder till stagnation som inte alls Àr nÄgon utveckling, för nÄgon.

Det blir ocksÄ som en rejÀl omvÀg, fast vi lÀr oss nÄgot utav det. Det ligger en poÀng i det för att fÄ oss vakna upp Àn mer. DÀr vi förstÄr att vi bör gÄr vÄr vÀg och inte andras vÀgar som leder till att vi lever andras liv.

Vad vore vi utan varandra?

Vi behöver verkligen varandra hÀr pÄ jorden. Att ge varandra stöd och ge lite rÄd om det behövs, eller bara finnas till och lyssna. Att kunna lyssna framför allt, och inte hela tiden lösa problemen Ät andra. LÄt andra komma pÄ lösningen sjÀlv, deras lösning, det kallar jag en suverÀn utveckling.

Det bör inte bli en stagnation för nÄgon av parterna. Det gÀller att veta och framförallt vÄga slÀppa taget om den andra i rÀtt lÀge, just för den andra personens utvecklings skull och vÄr egen givetvis.

Att ge rÄd bör vi ÀndÄ vara lite försiktiga med, vi kan oftast ge rÄd efter vÄr egen erfarenhet, vilket inte Àr att förkasta. Om vi inte kanaliserar frÄn vÄrt hösta bÀsta Àr det bra. Visst det Àr bra med en del allmÀnna rÄd pÄ vÀgen. Men tÀnk till, Àr det för allas högsta bÀsta?

"Livet Àr underbart, nÀr vi inser det Àr det ett rent mirakel!"

Ibland kan man sÀga stopp och det Àr av kÀrlek, men personen ser inte det sÄ. Utan mer som om nÄgon inte bryr sig. Om vi lyssnar pÄ vÄra hjÀrtan i samklang med att inte se det frÄn vÄrt eget perspektiv, ser vi klarare och mer tydligt.

Vi mĂ€nniskor ger varandra fantastiska möjligheten till utveckling hela tiden. Vilken mĂ€nniska du Ă€n möter. SĂ„ va uppmĂ€rksam pĂ„ hur du reagerar pĂ„ andra mĂ€nniskor. Bli nyfiken pĂ„ vad det vĂ€cker i dig, Ă€r det en kĂ€nsla som ”triggar” dig, ja dĂ„ har du funnit nĂ„got att jobba med. GRATTIS! 😍

Det leder till mer utveckling för din skull. Annars slĂ€pp det och va genuint Ă€rlig hĂ€r mot dig sjĂ€lv, Ă€r det mitt eller inte? Det kommer Ă€ndĂ„ till dig vid ett annat tillfĂ€lle, sĂ„ ta en ordentlig titt pĂ„ dig sjĂ€lv direkt, ”Ă€r det mitt eller inte?”

SÄ lÀgg inte skulden pÄ andra, att andra fÄr dig att mÄ dÄligt. Detta Àmne kan vi prata mer om, kanske jag skriver mer om det vid ett senare tillfÀlle, jag tycker det Àr ett intressant Àmne, dÄ det berör oss alla, pÄ ett eller annat sÀtt.

Men vÀnta nu, ska jag ta emot och tÄla allt?

Nej, givetvis inte, vi ska kunna sÀga stopp och med bestÀmd avsikt, inget velande, inget grÀnsöverskridande, utan stopp med bestÀmd avsikt. Annars blir det ett velande som betraktas som ett ja. SÄ ett bestÀmt nej.

En balansgÄng handlar det om, och det krÀvs ett genuint intresse frÄn dig.
Är vi i ett extremt jobbigt motstĂ„nd, bör vi slĂ€ppa det motstĂ„ndet, och leta en annan vĂ€g, som en karta i vĂ„r livsplan. NĂ€r vi Ă€r rĂ€tt pĂ„ vĂ„r livsplan, gĂ„r livet enklare. Vi alla vandrar denna vĂ€g pĂ„ olika sĂ€tt. Ett motstĂ„nd kan Ă€ven vara en utveckling i nĂ„got som fĂ„r oss att vĂ€xa, försök att se och kĂ€nna skillnaden.

”Efter varje motgĂ„ng, sĂ„ kommer det alltid en Ă€nnu större framgĂ„ng”

Ditt liv Ă€r ditt, andras liv Ă€r deras, vi kan stötta och ge en del rĂ„d och finnas dĂ€r vid behov.  

Det handlar inte om att vara egoistisk, dÀr vi trampar pÄ andra för egen vinning skull, inte sÄ. Jag vill kalla det för att vi har som tvÄ egon. Det ena Àr egot som vill föra oss framÄt i positiv riktning, och den andra som vill fÄ oss osÀkra och tvivla. BÄda Àr bra dÄ vi lÀr oss att vÀlja och att fÄ balans i livet.

Vi har den fria viljan att vÀlja, sÄ vÀlj det positiva.

LĂ€tt att falla dit? Ja det hĂ€nder och vi behöver pĂ„minna varandra om det vi redan vet. Livet och vĂ„ra medmĂ€nniskor pĂ„minner oss om just detta, att vĂ€lja att inte tillĂ„ta andra ta vĂ„r energi. SĂ„ nĂ„gra ”energitjuvar” finns inte, inte enligt mig i alla fall.

OM du Ă€ndĂ„ tror det, sĂ„ ta en noggrannare titt pĂ„ dig sjĂ€lv, ”vad ska jag lĂ€ra mig av detta?” Ta emot det med tacksamt och lĂ€r dig nĂ„got utav det!

Vi mÀnniskor hÄller gÀrna hÄrt i det jobbiga, det som faktiskt fÄr oss att mÄ dÄligt, varför Àr det sÄ?
Det vill jag prata mer om vid ett annat tillfÀlle, för i det bor mÀngder av onödiga rÀdslor.

Tydligen kommer det en del 4, hej Ă„ hĂ„ vad spĂ€nnande dĂ„ jag inte riktigt vet exakt vad det kommer att handla om. Förutom det dĂ€r med att ”hĂ„lla hĂ„rt i det jobbiga”

”Ingen kan fĂ„ dig att mĂ„ dĂ„ligt, utan din egen tillĂ„telse”


·        Du kan gĂ„ hundra kurser, och lĂ€sa hundra böcker för att försöka mĂ„ bĂ€ttre.

·        Allt handlar om att genuint komma sig sjĂ€lv nĂ€rmare och att ge sig sjĂ€lv den kĂ€rlek som vi sjĂ€lva behöver. Att helt enkelt lyssna inĂ„t för dĂ€r finns svaren vi behöver.

·        Även att kunna ”bolla” med nĂ„gon i vĂ„r omgivning eller varför inte ringa en spĂ„dam www.spĂ„dam.se, jag heter Annika och har direktkod 226 om du vill prata med mig.

·        Du vet vĂ€l att du kan boka en tid med oss, dĂ€r vi fĂ„r en genuin
stund tillsammans för att se vad som ska fram till dig, i din utveckling hÀr pÄ jorden.

·        VĂ€lj att vĂ„ga förĂ€ndra Ditt liv med att lita pĂ„ dig sjĂ€lv mer.
Sen kan du lÀsa hundra böcker och gÄ hundra kurser. DÄ vet du mer vad som Àr till dig. Som en extra krydda!


Detta var en fortsĂ€ttning frĂ„n ”Energierfarenheter, del 2" Klicka pĂ„ texten för att komma dit om du inte redan har lĂ€st den!


Livsljuskram 💜
Annika - 226Inga kommentarer:

AnvÀnder Blogger.